Amylia

Slogan

Din pasiune pentru frumusețe

Prezentare brand

Brand inființat în anul 2022.

Brandul Amylia a aparut din dorinta de a oferi parfumuri de lux atat in Romania, cat si in Europa, la preturi accesibile, astfel reconstruind ideea de parfumuri de calitate, prin aducerea pe piata a unei game variate de parfumuri si note de varf, din care oamenii sa se delecteze si de care sa se indragosteasca.

Consideram ca frumusetea vine din interiorul fiecaruia dintre noi, iar noi ne dorim ca parfumurile noastre sa contribuie la cresterea increderii de sine, dar si la afirmare, datorita notelor de varf impresionante.

Lucram la dezvoltarea unor solutii accesibile tuturor, atat in ceea ce priveste parfumurile de lux, cat si in ceea ce priveste variantele de ingrijire a pielii.

Povestea Amylia este mai mult decat arome, esente si dezvoltarea parfumurilor, povestea noastra poate fi si povestea ta. 

Video prezentare
Noutăți

Acest brand nu are noutăți adăugate.

Promoții

Acest brand nu are promoții adăugate.

Păreri (0)

Acest brand nu are încă păreri.


Autentifică-te pentru a lăsa o parere!

Hei, suntem la început de drum, așa că dacă gasești o eroare sau poți să ne dai o sugestie de îmbunătățire, așteptăm cu bucurie mesajul tău. Contactează-ne și ajută-ne să oferim o experiență mai bună brandurilor românești!