Termene și condiții

TERMENE ȘI CONDIȚII - BRANDOTECA

Termene si condiții de utilizare a website-ului https://brandoteca.ro/

Societate: S.C. BRANDOTECA S.R.L.

Adresa: Str. Brazda lui Novac, nr. 101, bl. 29 IVB1, parter, Craiova, România

Cod Unic de Înregistrare: 42298256

Număr de Înregistrare: J16/367/2020

Capital social: 200 LEI/RON

ACCEPTAREA CONDIȚIILOR

Prin accesarea acestui website și/sau a oricărei pagini a acestuia, sunteți de acord cu aceste condiții de utilizare. Dacă nu sunteți de acord cu acești termeni și condiții de utilizare, nu accesați acest website.

DESCRIEREA SERVICIILOR

Compania BRANDOTECA pune la dispoziție informațiile din acest website în scop informativ general, și nu garantează de exactitatea lor la un moment dat, deși se va încerca pe cât posibil ca la publicarea lor pe site, toate informațiile oferite să fie exacte.

NEANGAJAREA RĂSPUNDERII

Compania BRANDOTECA:

1. Nu poate fi făcută răspunzătoare în niciun fel de pierderile sau daunele pe care cineva le-ar putea suferi ca urmare a folosirii în vreun fel a informațiilor prezentate în acest website.

2. Nu garantează în niciun fel acuratețea, gradul de utilitate sau caracterul complet al informațiilor sau al materialelor cuprinse în acest website.

3. Nu garantează rezultatele ce s-ar putea obține din utilizarea informațiilor prezentate prin intermediul acestui website și nici disponibilitatea spre folosire a oricăror informații prezente pe website.

4. Nu își asumă responsabilitatea pentru conținutul niciunuia dintre materialele prezentate pe acest website. Acestea sunt prezentate în scop informativ.

5. Nu poate fi trasă la răspundere pentru materialele prezente pe website, acestea sunt prezentate în scop informativ, nu în scop comercial.

REGULI GENERALE

Orice utilizator care vizitează acest website, o face pe propria răspundere. Materialele și informațiile conținute în acest website, sunt furnizate în scop de informare generală, nefiind însoțite de niciun fel de garanții, explicite sau implicite.

LIMITĂRI DE ORDIN TEHNIC ALE SERVICIILOR

Compania BRANDOTECA nu își asumă nicio responsabilitate în cazul în care serviciile website-ului nu pot fi accesate de către utilizatori, pe o perioada nelimitată/nedeterminată de timp, din orice motive tehnice sau comerciale.

ÎNCHEIEREA ACORDULUI

Compania BRANDOTECA își rezerva dreptul de a schimba termenele, condițiile și politicile în orice moment, fără a anunța în prealabil. Prin urmare vă rugăm să revedeți în mod regulat această secțiune pentru a fi la curent cu modificările aduse.

ABONAMENTE & PLĂȚI

Plățile realizate în cadrul platformei pot fi făcute folosind serviciul de plată online oferit de Netopia. Un cont va fi activat ca și cont premium în maxim 2 zile lucrătoare de la încasarea plății. Utilizatorul platformei poate anula abonamentul lunar trimițând un email pe adresa de email , în maxim 3 zile calendaristice din momentul activării/reactivării contului premium, caz în care i se va returna întreaga sumă de bani plătită. În caz contrar, banii nu vor fi returnați, considerându-se că utilizatorul a beneficiat de serviciile oferite în cadrul platformei.

CONFIDENȚIALITATE DATE

Dacă folosiți acest site sunteți responsabili cu privire la păstrarea confidențialității datelor de acces în contul dvs. de utilizator, creat pe site și sunteți de acord să vă asumați responsabilitatea pentru toate activitățile efectuate în contul dvs. de utilizator.

Hei, suntem la început de drum, așa că dacă gasești o eroare sau poți să ne dai o sugestie de îmbunătățire, așteptăm cu bucurie mesajul tău. Contactează-ne și ajută-ne să oferim o experiență mai bună brandurilor românești!