Reguli de postare

REGULI PENTRU POSTAREA ARTICOLELOR

Conținutul adăugat de către utilizatori în platforma Brandoteca va trece printr-un proces de moderare, necesar pentru evaluarea calității și relevanței informației.

În urma acestui proces, moderatorii pot edita conținutul, cere editarea acestuia de către utilizatorul care l-a postat sau îl pot șterge în întregime. Ne rezervăm dreptul de a face schimbări la conținutul adăugat, inclusiv corectarea unor greșeli gramaticale, de punctuație sau scriere, precum și formatul articolului.

REGULI

Următoarele reguli trebuie respectate pentru a putea publica conținut în platforma Brandoteca:

  • LIMBAJ - nu este acceptată folosirea unui limbaj vulgar;
  • TIP CONȚINUT - este interzis orice conținut de tip ilegal sau imoral. Aici enumerăm pornografie, jocuri de noroc, tutun, alcool, hacking, instigare la violență, rasism, terorism etc;
  • LINKURI - sunt acceptate maxim 2 link-uri externe în cadrul aceluiași conținut. Nu sunt acceptate link-urile de afiliat;
  • CULORI - este permisă folosirea a maxim 2 culori în cadrul aceluiași conținut;
  • SCRIERE - conținutul adăugat trebuie să respecte semnele de ortografie și punctuație ale limbii române;
  • ORIGINALITATE - este interzisă postarea unui conținut copiat din alte surse. Este acceptat conținutul care apare doar pe blog-ul/website-ul brandului;
  • CORECTITUDINE - conținutul publicat nu va conține informații false/ce pot induce în eroare vizitatorii platformei.
RECOMANDĂRI

Vă recomandăm următoarele:

  • Folosiți diacritice pentru scrierea conținutului.
  • Formatați conținutul astfel încât să fie ușor de citit (paragrafe, subtitluri, liste ordonate sau neordonate, cuvinte îngroșate sau oblice, etc).
  • Evitați folosirea unor imagini copiate de pe alte website-uri. Folosiți imagini proprii, sugestive pentru conținutul în cauză.
DREPTURI DE AUTOR

Utilizatorii sunt responsabili pentru conținutul și originalitatea conținutului postat în platforma Brandoteca. Utilizatorii cesionează cu titlu exclusiv dreptul de reproducere și de difuzare a conținutului.

Platforma Brandoteca nu își asumă nicio răspundere pentru nerespectarea reglementărilor înscrise în legislație, privind drepturile de autor. În caz de plagiat (parțial sau integral) – întreaga răspundere, atât juridică (penală, contravențională, civilă), cât și deontologică, revine în exclusivitate utilizatorului care a postat conținutul respectiv.

MENȚIUNI

Ne rezervăm dreptul de a aduce modificări neanunțate în prealabil asupra acestor reguli și recomandări, sau a termenelor și condițiilor afișate în site. Va recomandăm să vizitați această secțiune în mod frecvent pentru a fi la curent cu ultimile actualizări.

Hei, suntem la început de drum, așa că dacă gasești o eroare sau poți să ne dai o sugestie de îmbunătățire, așteptăm cu bucurie mesajul tău. Contactează-ne și ajută-ne să oferim o experiență mai bună brandurilor românești!