Povestea Brandoteca

Brandoteca a apărut din dorința de a educa, încuraja și ajuta brandurile românești. Timp de 20 de ani am colaborat cu sute, poate chiar mii de branduri. Am asistat la evoluția brandurilor de la nivel local la nivel regional, național sau chiar internațional.

Am fost “moașa” care a ajutat la nașterea unor branduri faine. Am fost “preotul” care a ascultat mărturiile înlăcrimate ale unor oameni a căror afacere a dat faliment, pentru că nu au știut efectiv cum să se vândă, cum să creeze un brand în jurul produselor sau serviciilor oferite. Am văzut branduri care au involuat, lăsând pe alții (competitorii și piața, in genere) să se ocupe de imaginea lor.

Deoarece în cadrul agenției de branding și marketing pe care o conduceam puteam să deservim un număr limitat de clienți, am căutat o metodă prin care să ajungem și să ajutăm orice brand românesc, indiferent de regiune, nivel de dezvoltare, produse / servicii oferite sau cotă de piață.

După câteva încercări de parteneriate eșuate, i-am descoperit pe Francisc și Radu, partenerii mei și cei care s-au ocupat și se ocupă de aspectele tehnice a ceea ce înseamnă Brandoteca.

Vrem să încurajăm tinerii (și nu numai) să pornească pe drumul antreprenoriatului. Iar împreună, pentru noi toți, ne vom lupta să facem cunoscut acest proiect și brandurile românești la nivel global.

Vă mulțumim că sunteți alături de noi!

Răzvan Jianu, Francisc Czobor, Radu-Ionuț Mocanu - fondatori Brandoteca

Răzvan Jianu
Răzvan Jianu
Francisc Czobor
Francisc Czobor
Radu-Ionuț Mocanu
Radu-Ionuț Mocanu

Alege să fii CINEVA, nu ORICINE!

Cum te putem ajuta?


Sprijin

Sprijinim toate brandurile românești, indiferent de nivelul lor!

Educație

Te învățăm noi modalități prin care să iți faci compania cunoscută la nivel național și internațional.

Încredere

Oferim încredere și autoritate brandului tău.

Conectare

Te conectăm la o rețea de antreprenori, freelanceri, ONG-iști și reprezentanți ai mediului de afaceri!

Parteneri și prieteni


Alexandra Zenini, Zenini


Mulţumesc pentru susţinere şi pentru că promovaţi afacerile mici!

Catalin Dragomirescu, Mecarul


Mulțumim Brandoteca pentru ocazia de a ne promova în cadrul platformei.

Antonia Blendea, Farmacia Izvorul Tămăduirii


Vă mulțumesc în numele întregii echipe Farmacia Izvorul Tămăduirii - Dr. Țolea! Cu ajutorul vostru putem să ducem tradiția mai departe!

Cerga Cristina, Wooba


Suntem un brand românesc sustenabil. Așa visăm. Așa facem. Mulțumim Brandoteca!

Hei, suntem la început de drum, așa că dacă gasești o eroare sau poți să ne dai o sugestie de îmbunătățire, așteptăm cu bucurie mesajul tău. Contactează-ne și ajută-ne să oferim o experiență mai bună brandurilor românești!