World of Light

Prezentare brand

Brand inființat în anul 2004.

Intr-o perioada in care pasiunea pentru estetica si frumos capata din ce in ce mai mult amploare, World Of Light va introduce in lumea corpurilor de iluminat, o lume in care inspiratia si inovatia se intalnesc pentru a contura piese unice care au o poveste de spus.

Cum a luat nastere ideea?

In urma cu 18 ani, cu scopul de a acoperi lipsa acuta de produse de pe piata instalatiilor electrice, am creat compania mama World Distrib SRL.

Showroomul World Of Light deschis cu 3 ani in urma, vine in completarea companiei mama, si l-am conceput din dorinta de a furnizarea solutii inovatoare si profesionale in materie de iluminat. Locatia dedicata showroom-ului am dorit sa fie una moderna si primitoare, ce aduce inspiratie atat echipei noastre cat si clientilor, iar povestile pe care le conturam aici cu daruire sa se transforme in proiecte de succes.

Credem in cultura designului de interior, de aceea in showroom-ul nostru nu facem compromisuri atunci cand vine vorba de calitatea produselor si a activitatii pe care o desfasuram.

Toti care ne trec pragul benefiaza de consultanta specializata si oferte dedicate din partea echipei atent pregatite, astfel incat viziunea clientilor sa fie transpusa in realitate si produsele finale alese sa corespunda perfect visului lor.

Si pentru ca oamenii sunt motorul oricarei afaceri de succes, echipa noastra este una puternica si optimista, care, alaturi de colaboratorii nostri, furnizori si arhitecti, va poate ajuta, inca din faza incipienta, sa transformati in realitare visul in care veti locui sau desfasura activitatea.

In prezent lumea World Of Light este formata din depozitul si showroomul deschis la inceputul anului 2019, ambele functionand intr-o perfecta colaborare.Astfel, putem oferi clientului o solutie completa pentru partea electrica, de la inceputul constructiei proiectului (cabluri si tot ce este necesar pentru sistemul electric), si pana la ultimul detaliu vizibil (prize, intrerupatoare si corpuri de iluminat).

Va asteptam!

Word Of Light - Furnizorii tai de inspiratie

Video prezentare

Acest brand nu are video de prezentare.

Concursuri

Acest brand nu are concursuri adăugate.

Articole

Acest brand nu are articole adăugate.

Păreri (0)

Acest brand nu are încă păreri.


Autentifică-te pentru a lăsa o parere!

Hei, suntem la început de drum, așa că dacă gasești o eroare sau poți să ne dai o sugestie de îmbunătățire, așteptăm cu bucurie mesajul tău. Contactează-ne și ajută-ne să oferim o experiență mai bună brandurilor românești!