Pro Land Oil

Prezentare brand

Brand inființat în anul 2021.

Pro Land Oil este o companie care distribuie și comercializează o gamă variată de produse. Fie că vorbim despre combustibil, rezervoare pentru acesta, produse profesionale de curățenie sau chiar rulmenți și accesorii, toate acestea se pot găsi in locațiile noastre.

Activitatea noastră a început in anul 2015, iar de atunci am reușit sa lucrăm cu diferiți colaboratori de top, oferind astfel clienților noștri produse de calitate.
Cu un portofoliu de peste 540 de clienți din diferite domenii, precum agricultură, transporturi, construcții sau nevânzători, Pro Land Oil oferă seriozitate și profesionalism.
Echipa de vânzări a companiei este formată din personal cu experiență în domeniu. Fiecare persoană este dedicată și motivată să vină în întâmpinarea oricăror nevoi ale clienților nostrei cu soluții complete și pertinente.

Video prezentare

Acest brand nu are video de prezentare.

Concursuri

Acest brand nu are concursuri adăugate.

Păreri (0)

Acest brand nu are încă păreri.


Autentifică-te pentru a lăsa o parere!

Hei, suntem la început de drum, așa că dacă gasești o eroare sau poți să ne dai o sugestie de îmbunătățire, așteptăm cu bucurie mesajul tău. Contactează-ne și ajută-ne să oferim o experiență mai bună brandurilor românești!