Maya Fashion

Prezentare brand

Brand inființat în anul 1999.

Deși a început ca o idee îndrăzneața a unei echipe tinere și entuziaste, Maya Fashion a ajuns un atelier de creație vestimentară, adresându-se, în special, mireselor de înalta clasă, condus de designerul vestimentar Mariana Florea.

Experiența de peste 20 de ani își pune amprenta pe tot ceea ce poartă marca Maya Fashion®, care nu creează un stil, ci confort, naturalețe, buna dispoziție, relaxare și o prezență notabilă oriunde ai merge. Toate la un loc înseamna spiritul Maya Fashion.

Rochiile de mireasă, special create de designerul Mariana Florea, sunt gândite să ofere comoditate, dar și sentimentul de siguranța pe care doar creațiile de bun gust și calitate ți-l pot oferi. Calitatea Maya Fashion este rezultatul armoniei dintre linie (croială), material și nu în ultimul rând, execuție. Tiparele sunt astfel concepute încât ținuta să ofere confort la purtare - încredere în sine - design cu impact asupra privitorului.

Vă așteptăm în Craiova, Strada Lipscani, Nr.32, la atelierul de creație și magazinul specializat, precum și în magazinul din București, str. Bulevardul Unirii, nr. 7, bl. 1C, cu o colecție spectaculoasă de rochii de mireasă. În magazinele Maya Fashion® mai găsiți și voaluri pentru mirese din diferite materiale și dimensiuni, bijuterii și accesorii pentru acestea.

Cu peste 20 de ani experiență, Mariana Florea creează rochii de mireasa al căror design este gândit sa ofere confort, naturalețe și relaxare.
Designerul a realizat prima rochie de mireasa încă de la vârsta de 19 ani. Pasiunea, talentul și dragostea pentru modă au reprezentat secretul reușitei acesteia și au dat naștere brandului Maya Fashion.

Perfecționista din fire, creatoarea este o persoană foarte atenta la detalii, astfel că rochiile Maya Fashion satisfac chiar și cerințele celor mai pretențioase mirese. Inspirația sa vine din dorința de a crea modele unice, din îmbinarea armonioasă a formelor feminine cu materialele existente pe piața rezultând creații ce pun în valoare corpul și personalitatea purtătoarelor.

Galerie foto
Video prezentare
Promoții

Acest brand nu are promoții adăugate.

Concursuri

Acest brand nu are concursuri adăugate.

Păreri (0)

Acest brand nu are încă păreri.


Autentifică-te pentru a lăsa o parere!

Hei, suntem la început de drum, așa că dacă gasești o eroare sau poți să ne dai o sugestie de îmbunătățire, așteptăm cu bucurie mesajul tău. Contactează-ne și ajută-ne să oferim o experiență mai bună brandurilor românești!