Eco Geodrum

Prezentare brand

Brand inființat în anul 2016.

ECO GEODRUM este o companie privată fondată în anul 2016, având 100% capital românesc. Încă de la înfiinţare, s-a remarcat prin profesionalism, calitate şi performanţă în serviciile pe care le prestează, şi anume: proiectare, investigaţii de teren şi elaborare de documentaţii şi studii în domeniul geotehnic, protecția mediului şi decontaminare pentru lucrări mari de infrastructură şi de explorare/ exploatare de resurse naturale.

Datorită seriozității de care a dat dovadă, societatatea ECO GEODRUM a înregistrat o creștere semnificativă de la an la an în domeniile în care activează (proiectare, studii geotehnice și de mediu).

Această evoluție , care chiar și în contextul actual dificil pe plan național și internațional, cauzat de efectele pandemiei provocate de COVID-19, suntem foarte încrezători că se va menține la nivelul previzionat în planul de business. Discutăm, mai exact, despre o creștere a cifrei de afaceri cu 25% și păstrarea profitului actual.

Galerie foto
Video prezentare

Acest brand nu are video de prezentare.

Promoții

Acest brand nu are promoții adăugate.

Concursuri

Acest brand nu are concursuri adăugate.

Păreri (0)

Acest brand nu are încă păreri.


Autentifică-te pentru a lăsa o parere!

Hei, suntem la început de drum, așa că dacă gasești o eroare sau poți să ne dai o sugestie de îmbunătățire, așteptăm cu bucurie mesajul tău. Contactează-ne și ajută-ne să oferim o experiență mai bună brandurilor românești!