Doni Market

Prezentare brand

Brand inființat în anul 2002.

Doni Trade și-a început activitatea în 2002, într-o industrie cu potențial enorm de dezvoltare: materiale de construcții și amenajări interioare/exterioare. Scopul companiei noastre este să furnizăm cumpărătorului final tot ce are nevoie pentru a ridica și amenaja o locuință de la zero, la prețuri competitive. Astfel, am continuat să ne diversificăm gama de produse și portofoliul de furnizori, urmărind direcțiile trasate de nevoile pieței.

Odată cu trecerea timpului, compania noastră s-a extins, ajungând să-și creeze propria rețea de magazine sub brandul Doni Market.

În prezent, principalele categorii de produse distribuite de Doni Market sunt: materiale de construcții de bază, materiale și accesorii pentru amenajări și decorațiuni interioare, instalații sanitare, termice, canalizare și electrice, scule, electrocasnice, unelte și accesorii pentru casă și grădină.

În magazinele noastre, puteți găsi produse de la producători renumiți, precum: Oskar, Danke, Kronospan, EvoTools, Kikinda, Ferro și așa mai departe.

Descoperiți magazinele Doni Market cu un singur click: https://donitrade.ro/content/9-magazine. 

 

Video prezentare

Acest brand nu are video de prezentare.

Promoții

Acest brand nu are promoții adăugate.

Concursuri

Acest brand nu are concursuri adăugate.

Păreri (0)

Acest brand nu are încă păreri.


Autentifică-te pentru a lăsa o parere!

Hei, suntem la început de drum, așa că dacă gasești o eroare sau poți să ne dai o sugestie de îmbunătățire, așteptăm cu bucurie mesajul tău. Contactează-ne și ajută-ne să oferim o experiență mai bună brandurilor românești!