Ciușnel Parts

Prezentare brand

Brand inființat în anul 1994.

Punem la dispoziția clienților o gamă variată de piese de schimb și utilaje agricole. În magazinul nostru se găsesc piese de tractor, piese combine agricole și piese agricole pentru orice fel de utilaj, indiferent de activitatea agricolă sezonieră.

Depozitul nostru asigură o gamă variată de piese de schimb pentru mărcile: Belarus, Case IH, Challanger, Deutz, Ford, Fiat, Fendt, Jhon Deere, Steyr, plus multe alte mărci. Oferim cele mai bune prețuri pentru rulmenți, curele transmisie, simeringuri, pompe și corpuri de pulverizare pentru erbicidatoare.

Avantajele pe care le dăruim clienților noștri sun:

1. Experință

Cei 28 de ani de experiență în acest domeniu fac din noi un partener serios pentru toți colaboratorii noștri, clienți sau furnizori.

2. Calitate

Promovăm întotdeauna produsele de cea mai bună calitate și colaborăm doar cu furnizori certificați pe plan internațional, cu o vechime de peste 20 de ani.

3. Diversitate

Găsiți piesa de care aveți nevoie! Avem în stoc peste 25.000 de repere totalizând peste 600.000 de piese.

Vă așteptăm atât în magazinul nostru online cât și la adresa fizică pentru a descoperi piese agricole de calitate.

Video prezentare
Concursuri

Acest brand nu are concursuri adăugate.

Articole

Acest brand nu are articole adăugate.

Păreri (0)

Acest brand nu are încă păreri.


Autentifică-te pentru a lăsa o parere!

Hei, suntem la început de drum, așa că dacă gasești o eroare sau poți să ne dai o sugestie de îmbunătățire, așteptăm cu bucurie mesajul tău. Contactează-ne și ajută-ne să oferim o experiență mai bună brandurilor românești!