AutoKappa

Prezentare brand

Brand inființat în anul 2004.

AutoKappa s-a lansat pe piața în anul 2004. În momentul înființării, principalul domeniu de afaceri constă în comercializarea pieselor și accesoriilor din import prin intermediul magazinelor auto deținute. Piesele originale și aftermarket, precum și accesoriile auto, provin de la cei mai importanți producători de pe piață internațională și respectă toate normele europene în vigoare. Dispunem de un spectru mare de piese auto la un preț redus pentru toate gamele de mașini, un sistem care asigura livrări la timp, oriunde în țarăși un staff bine pregătit care poate  va ofere cele mai bune recomandări în achiziționarea unor piese auto.
 
Din anul 2008, am dorit  oferim servicii de calitate mai performanțe și ne-am extins activitatea prin înființarea primului nostru service auto situat în Barieră Fălcii. Pentru  am dorit  ducem performanță la un alt nivel și pentru  ne respectăm clienții, am creat noul AutoKappa Center situat pe Centură de Nord a orașului Craiova, la intrarea spre Fabrică de Avioane. Aici gășiți un service modern care oferă servicii de calitate pentru mașina dumneavoastră. Dispunem de o echipa formată din profesioniști (ingineri, mecanici, electricieni, electroniști cu calificare tehnică europeană) ce sunt mereu la curent cu inovațiile și noile tehnologii auto, astfel încât  ofere cele mai bune rezultate într-un timp cât mai scurt. Împreuna cu aceștia, reducem la minimum timpul de imobilizare a mașinii dumneavoastră pentru  știm cât de importată este mișcarea.
 
Având o experiență de peste 10 ani în domeniul auto, AutoKappa dorește  ofere în continuare servicii performanțe și profesioniste și ne bucurăm  putem oferi o mare diversitate de piese auto, o echipa tânăra și dinamică și un service profesionist.

Galerie foto

Nu sunt disponibile imagini.

Video prezentare

Acest brand nu are video de prezentare.

Concursuri

Acest brand nu are concursuri adăugate.

Păreri (0)

Acest brand nu are încă păreri.


Autentifică-te pentru a lăsa o parere!

Hei, suntem la început de drum, așa că dacă gasești o eroare sau poți să ne dai o sugestie de îmbunătățire, așteptăm cu bucurie mesajul tău. Contactează-ne și ajută-ne să oferim o experiență mai bună brandurilor românești!