Ability Development

Prezentare brand

Brand inființat în anul 2006.

Cariera ta, expertiza noastră. Lasă-ne să te conectăm cu oportunitățile!


✅Cursuri autorizate ANC;
✅Training-uri corporate;
✅Cursuri de nișă;
✅Mentorat și coaching;
✅Consiliere în carieră;

https://www.consiliereabd.ro/

Companie de training si consultanta acreditata ANC, organizeaza cursuri de formare profesionala si dezvoltare personala pentru adulti.
Cursuri: Formare de Formatori, (Abilitati de Prezentare, Public Speaking), Manager de Proiect, Vanzari (agenti de vanzari, vanzari in magazin, vanzari in retea de distributie, Managementul vanzarilor, Managementul Portofoliului de clienti, etc,) Servicii de calitate orientate catre client, Dezvoltare profesionala prin dezvoltare personala, Comunicare la Telefon (Dispecerat, Customer service, Call Center, Telemarketing, etc), Relatii cu Publicul, Abilitati de Negociere, Comunicare (Interpersonala, Relationala si Organizationala), Lucrul in echipa, Management (Managementul Timpului, Managementul Schimbarii, Managementul echipei, Managementul Proiectelor, managementul Performantei, etc), Competente Antreprenoriale, Inteligenta Emotionala, Gandire Laterala, Leadership, Abilitati tehnice aplicatii IT etc.

Galerie foto
Video prezentare

Acest brand nu are video de prezentare.

Noutăți

Acest brand nu are noutăți adăugate.

Promoții

Acest brand nu are promoții adăugate.

Concursuri

Acest brand nu are concursuri adăugate.

Articole

Acest brand nu are articole adăugate.

Păreri (0)

Acest brand nu are încă păreri.


Autentifică-te pentru a lăsa o parere!

Hei, suntem la început de drum, așa că dacă gasești o eroare sau poți să ne dai o sugestie de îmbunătățire, așteptăm cu bucurie mesajul tău. Contactează-ne și ajută-ne să oferim o experiență mai bună brandurilor românești!