Participare la European College of Phlebology

Noutate postată de  Centrul Medical Dr. Ianoși  în data de 20 Mai 2022
Noutate

La sfârșitul săptămânii trecute, dr. Gabriel Ianoși (alături de alți 30 de medici de pe continent) a intrat în grupul European College of Phlebology. Este rezultatul unui an plin de cursuri și evaluări trecute cu succes de prima generație de flebologi ce au primit acreditarea acestei societăți medicale.
European College of Phlebology este una dintre cele mai cosmopolite societăți medicale și include mai puțin de 200 de flebologi de top din Europa și Marea Britanie, iar de anul trecut a decis să organizeze, la nivel european, un extrem de solicitant training pentru acreditarea în flebologie.  
De asemenea, odată la 3-4 ani, societatea elaborează/upgradează ghiduri de bune practici în domeniu, ghiduri care sunt extrem de apreciate și urmate de către medici.  
Ca o recunoaștere a activității desfășurate de noi în domeniul flebologiei, un articol realizat în cadrul Centrului Medical Dr. Ianoși și publicat în 2019 a făcut parte din baza de studiu (bibliografia) pentru realizarea ultimului ghid de tratament al bolii venoase cronice a membrelor inferioare realizat în 2022!

#DrIanosi #CentrulMedicalDrIanosi #Phlebology #EuropeanCollegeofPhlebology

Imagini
Hei, suntem la început de drum, așa că dacă gasești o eroare sau poți să ne dai o sugestie de îmbunătățire, așteptăm cu bucurie mesajul tău. Contactează-ne și ajută-ne să oferim o experiență mai bună brandurilor românești!