Gânduri de mână

Prezentare brand

Brand inființat în anul 2021.

Gânduri de mână este un brand românesc de papetărie minimalistă și lucruri mici care fac viața de zi cu zi mai frumoasă născut în primăvara lui 2021. Ne adresăm momentelor mici, ritualurilor zilnice și conexiunilor cu cei dragi. Credem că într-o lume atât de aglomerată este important să ne găsim timp pentru noi și pentru cei din jur și să luăm pauze care să ne reîncarce. Dorim să susținem aceste obiceiuri printr-o activitate care ne aduce mai aproape de gândurile și emoțiile noastre: scrisul de mână. Scrisul de mână ne face să fim mai conștienți și mai prezenți, ne ancorează în momentul pe care îl trăim. Prin produsele noastre dorim să contribuim la construirea unui spațiu atât mental cât și fizic pentru gândurile importante, care să îți permită să te detașezi de ritmul alert al zilelor obișnuite și să te reconectezi cu ce este important pentru tine.

Suntem aici pentru momentele de tihnă și liniște alături de mirosul unei cafele sau al unui ceai, înainte de începutul unei zile când planurile nu sunt încă făcute sau pentru momentele calde alături de cei dragi când le oferi un cadou alături de un pahar de vin. Scopul nostru este a contribui la aceste momente cu produse de calitate cu un design minimalist, simplu care să îți ofere claritate, să pună pauză rutinei grăbite de zi cu zi și să redea simplitatea și frumusețea clipelor de tihnă. Produsele noastre sunt un mod perfect de a le oferi și celorlalți un moment pentru ei sau de a le reaminti cât de mult ții la ei, indiferent de ocazie. Cadourile nu sunt însă doar pentru ceilalți. Oferindu-ne câteva minute în fiecare zi în care să înlocuim scrisul digital cu cel de mână ne oferim nouă înșine un cadou: cel al răgazului.

Toate produsele noastre sunt lucrate local cu grijă, în ateliere românești. Calitatea este extrem de importantă pentru noi și dorim să alegem de fiecare dată materiale bune pentru produsele noastre care să ofere mai departe o experiență intimă, aproape de suflet.

În spatele acestui proiect sunt eu, Bianca, cu un background în psihologie, viziunea mea fiind una clară: să construiesc produse minimaliste, de calitate și cu bun gust pentru a înfrumuseța momentele de liniște de care suntem tot mai dornici. Doresc să ofer ancore în viața haotică și tot mai digitalizată de zi cu zi prin care să te poți reconecta cu viața departe de ecrane. Vreau să îți ofer ocazia de a construi un spațiu în care poți să fi organizat, creativ, visător și echilibrat. Cum “no one achieves anything alone” (așa cum îmi place să cred), în spatele acestui proiect se află și Teo (graphic designer) alături de pisicile noastre (care nu prea ajută în atelier), Lila și Pișcot, gata să contribuie cu orice este nevoie: de la un pui de somn la o idee bună.

Galerie foto
Video prezentare

Acest brand nu are video de prezentare.

Noutăți

Acest brand nu are noutăți adăugate.

Promoții

Acest brand nu are promoții adăugate.

Concursuri

Acest brand nu are concursuri adăugate.

Articole

Acest brand nu are articole adăugate.

Păreri (0)

Acest brand nu are încă păreri.


Autentifică-te pentru a lăsa o parere!

Hei, suntem la început de drum, așa că dacă gasești o eroare sau poți să ne dai o sugestie de îmbunătățire, așteptăm cu bucurie mesajul tău. Contactează-ne și ajută-ne să oferim o experiență mai bună brandurilor românești!