Alexandra Constantinescu

Slogan

Alege sa fii frumoasa!

Prezentare brand

Brand inființat în anul 2018.

De peste 14 ani, domeniul „beauty” este unul pe care il analizez si il studiez constant. Am intrat in domeniul dermopigmentarii in anul 2012.

Intotdeauna am pus suflet in activitatea mea si mi-a placut sa imi folosesc creativitatea, de aceea am ales sa continui cu micropigmentarea, din dorinta de a realiza sprancene la un alt nivel, de a duce mai departe aceasta pasiune.

Dedicarea pe care o am pentru micropigmentare este construita de rezultatele deosebite pe care le-am avut de-a lungul timpului.
Imi place calitatea si de fiecare data mi-am luat ca punct de reper cei mai buni tehnicieni in domeniu, de aceea am participat la numeroase cursuri de perfectionare.

In anul 2019 am devenit primul trainer de microblading AcademyS din Romania, iar in anul 2021 am devenit Craft Master PMU AcademyS.

Sunt castigatoarea locului I la categoria eyeliner si buze la campionatului Wulop Romania.

Inclinatiile artistice si simtul estetic dezvoltat au contribuit la specializarea mea in toate tehnicile de micropigmentare. Dar pasiunea pentru sprancene m-a impins catre perfectionarea tehnicii hairstrokes brows, care este preferata mea.

CRAFT MASTER – Alexandra Constantinescu 

Galerie foto
Video prezentare

Acest brand nu are video de prezentare.

Noutăți

Acest brand nu are noutăți adăugate.

Promoții

Acest brand nu are promoții adăugate.

Concursuri

Acest brand nu are concursuri adăugate.

Articole

Acest brand nu are articole adăugate.

Păreri (0)

Acest brand nu are încă păreri.


Autentifică-te pentru a lăsa o parere!

Hei, suntem la început de drum, așa că dacă gasești o eroare sau poți să ne dai o sugestie de îmbunătățire, așteptăm cu bucurie mesajul tău. Contactează-ne și ajută-ne să oferim o experiență mai bună brandurilor românești!