ADREMAT

Prezentare brand

Brand inființat în anul 2014.

Totul a inceput cu firma noastra S.C. COFFEE WORK S.R.L., care a fost infiintata in anul 2014, avand ca principala activitate comertul cu amanuntul. Aceasta firma a luat nastere din dorinta de a aduce cafea pe santiere, pentru a asigura doza de energie celor care lucreaza in acest domeniu solicitant.

Initial, am avut cateva tonomate de cafea pe care le-am instalat in santierele unde lucram. Pe parcurs, am observat o lipsa de masini in domeniul constructiilor (eu ma ocupam de alimentarea cu piatra in santiere) si am decis sa achizitionez o masina din gama IVECO EUROSTAR. Aceasta a fost prima cu care am inceput sa car piatra de diferite sortimente pe santiere.

Si de aici nebunia. Usor, usor, impreuna cu echipa mea am intrat intr-o lume dominata de barbati. Am reusit sa ma mentin si sa evoluez foarte repede la un nivel ridicat. Astfel, pe langa „comert cu amanuntul”, firma noastra s-a extins la „transport marfuri”, „excavari si terasamente” , „comercializarea de produse prefabricate” si „demolari cladiri”. Desigur, speram sa nu ne oprim aici.

Denumirea „Adremat” nu a fost aleasa intamplator. Am optat pentru acest nume de brand cu speranta ca voi fi un exemplu pentru femeile care lucreaza in acest domeniu si doresc sa arat ca si o femeie poate sa-si faca un nume intr-o lume a barbatilor.

Si cu modestie pot spune ca sunt singura femeie din orasul nostru care face acest lucru. Mai mult decat atat, am ales sloganul „Noi crestem ridicandu-i pe ceilalti”, deoarece cred ca ne reprezinta, ne dorim ca prin serviciile pe care le oferim sa crestem impreuna cu clientii nostri.

Suntem rapizi, eficienti in ceea ce facem, oferim sfaturi in legatura cu orice proiect – chiar daca nu lucram efectiv la el – incercam sa oferim calitate, preturi accesibile, rapiditate in livrare si o paleta larga de produse. Iar pentru ca asta sa fie posibil, lucram cu cei mai buni furnizori pentru a oferi clientului ceea ce ii trebuie cu adevarat.
 
 

Galerie foto
Video prezentare

Acest brand nu are video de prezentare.

Promoții

Acest brand nu are promoții adăugate.

Concursuri

Acest brand nu are concursuri adăugate.

Păreri (0)

Acest brand nu are încă păreri.


Autentifică-te pentru a lăsa o parere!

Hei, suntem la început de drum, așa că dacă gasești o eroare sau poți să ne dai o sugestie de îmbunătățire, așteptăm cu bucurie mesajul tău. Contactează-ne și ajută-ne să oferim o experiență mai bună brandurilor românești!